Print denne side

28. juni 2018

Ung Billund buskortet kan nu fornyes

Sydtrafik åbner for fornyelse til næste skoleår for eksisterende Ung Billund kunder. Det sker på Magion Biblioteket i Grindsted. De unge kan i uge 29, 31 og 32 benytte sig af muligheden for at forny deres Ung Billund buskort, så det også gælder for skoleåret 2018-2019. Nye kunder kan bestille et nyt kort på sydtrafik.dk.

 

Det populære Ung Billund buskort, der er tilegnet unge mellem 15 og 20 år bosiddende i Billund Kommune, fortsætter i næste skoleår. Har man et kort, som gælder for skoleåret 2017-18, så er nu det, at kortet kan fornyes.

 

Unge som fylder 15 år i det kommende skoleår, kan også købe et kortet nu. 

 

”Er man én af de over 450 kunder, som allerede har et Ung Billund buskort, skal man forbi os på biblioteket i Grindsted, hvor vi fornyer kortet. Teknisk set kræver det, at vi lægger kortet på en kortlæser, men processen er hurtigt overstået,” siger Jette Lauridsen, afdelingschef for Kunde og Marked i Sydtrafik.

 

Sydtrafik vil gøre det nemt
Biblioteket i Grindsted danner i forvejen rammen om mange aktiviteter for de unge, og biblioteket ligger centralt i kommunen. Derudover stopper mange af Sydtrafiks busruter ved Magion biblioteket, så der er rig mulighed for at komme forbi biblioteket.

 

”Kortet har været en succes, og derfor forventer vi, at stort set alle kommer forbi til en fornyelse. Derfor holder vi åbent mandag og tirsdag i uge 29, 31 og 32 fra kl. 10.00-15.00,” siger Jette Lauridsen.

 

Betal med dankort på biblioteket
Fornyelsen af Ung Billund kortet kræver to ting. Man skal medbringe sit nuværende Ung Billund kort, og man skal kunne betale med Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard eller MobilePay.
Kortet koster 400 kroner, og gælder hele skoleåret 2018-2019. På www.sydtrafik.dk/ungbillund kan man læse mere om kortet.

 

Nye kunder skal bestille kortet på sydtrafik.dk
Hvis man blot sidder og venter på chancen for at købe kortet, så kan man fra i dag bestille et kort på www.sydtrafik.dk/ungbillund

 

Fakta
Kortet kan købes af alle, som er mellem 15 og 20 år, eller fylder 15 år i det kommende skoleår. Det kræver, at man bor i Billund Kommune. Kortet kan bruges til ubegrænset kørsel i bus inden for Billund Kommune. Projektet er finansieret af Billund Kommune.
Kortet har været en succes med over 450 solgte kort i skoleåret 2017-2018.

 

Magion Bibliotek, Grindsted
Tinghusgade 15
7200 Grindsted
 

Åbningstider uge 29+31+32:

Mandag  kl.10.00-15.00
Tirsdag   kl.10.00-15.00

Der er lukket for fornyelse i uge 30 på Magion biblioteket.

 

Det er også muligt at få det fornyet Ung Billund kortet på et af Sydtrafik salgssteder i området, fx i Kolding, Vejle eller Vejen. Adresser og åbningstider findes på www.sydtrafik.dk/billetter-og-priser/billetsalg

 

 

Tilbage
Produceret af Sydtrafik