Print denne side

9. august 2019

Sydtrafik er klar med mærkværdig kampagne

Der er nogle former for adfærd, der bare gør det surt for andre i bussen, og det vil Sydtrafik sætte fokus på med en ny kampagne. Men de løftede pegefingre er pakket væk, og i stedet skabes der god stemning i bussen med en ny sang, lavet af youtuberen Eiqu Miller. 

 

”Vis hensyn - Vi vil huske dig for de gode ting” – sådan lyder kernebudskabet i Sydtrafiks nye adfærdskampagne, som på en indirekte og positiv måde giver et bud på, hvordan den daglige bustur bliver ’en fest’ for alle. Den er lavet på ønske fra Sydtrafiks chauffører, som vil sætte fokus på uønsket adfærd i busserne. 

 

Kampagnen består blandt andet af en sang med tilhørende musikvideo, som er udviklet specielt til Sydtrafik af Eiqu Miller, der er en populær youtuber med over 240.000 følgere, hvilket placerer ham i top ti af danske youtubere. Til daglig hedder han Anders Møller, og han har tidligere samarbejdet med Sydtrafik om en synlighedskampagne rettet mod samme målgruppe. 

 

Det du giver, får du igen

Sangens budskab handler om at give plads, se op fra mobilen og være til stede sammen med personerne omkring dig. ”Det er positive budskaber, som alle kan være med på, og som vi i musikvideoen kobler med konkret adfærd i bussen.” fortæller direktør for Sydtrafik Lars Berg. Han fortsætter: ”Vi har i 2015 og 2016 haft kampagnen #gobuskarma, som blev en succes, og vi tager den gode karma med videre i denne kampagne.”   

 

”Målet er at skabe en ørehængende og positiv sang, der via videoen kædes sammen med Sydtrafik, men som også har mulighed for at få sit eget liv i målgruppen af store skoleelever og unge på ungdomsuddannelser,” forklarer marketingassistent Joan Asmussen. ”Vi har med vilje ikke skabt en ”Sydtrafik sang”, for det tror vi ikke på, målgruppen vil synes er fedt. Men virkeligt opmærksomme lyttere kan finde Sydtrafiks pay-off ”Vi kører for dig” i sangen.”

 

Samarbejdet med Eiqu Miller sker gennem Kolding bureauet ImageConsult, der har udviklet kampagnens andre visuelle elementer. 
”De gode ting” af Eiqu Miller er tilgængelig på musiktjenesten Spotify fra fredag den 9. august og bliver samme dag publiceret på Eiqus youtube-kanal og sociale medier.

 

 

 

For flere informationer kontakt:

Marketingassistent Sydtrafik Joan Asmussen, joa@sydtrafik.dk, tlf.: 26 81 04 04
Presseansvarlig i Sydtrafik Louise Christine Rasmussen, lcr@sydtrafik.dk, tlf.: 24 67 20 24

Tilbage
Produceret af Sydtrafik