Print denne side

29. november 2018

Jul i de sydjyske busser

Sydtrafik har igen i år entreret med daginstitutioner i det Syd- og Sønderjyske. 
Flere skoler og daginstitutioner julepynter i disse dage udvalgte busser i de større byer i Sydtrafiks del af Region Syddanmark.

 

En julepyntet bus bidrager til den gode julestemning, mener de hos Sydtrafik. Traditionen tro har Sydtrafik inviteret skoler og daginstitutioner til at julepynte nogle af Sydtrafiks busser. Aftalen omkring julepyntning bliver lavet i samarbejde med vognmændene og de chauffører, der kører de enkelte ruter. En tradition som skaber glæde blandt kunder og chauffører.

 

"Busturen skal være en god oplevelse, og da julen er hjerternes fest, giver vi den ekstra gas i december måned. Vi vil rigtig gerne skabe ekstra god julestemning i busserne”, siger Jette Lauridsen, afdelingschef i Kunde og Marked i Sydtrafik.

 

”Julepynten i busserne er typisk lavet af de børn, der pynter busserne. Det giver en hel særlig oplevelse og stolthed for de børn, som har pyntet bussen, da de kan genkende det julepynt, som de enten selv eller i fællesskab har lavet”, tilføjer Jette Lauridsen.

 

Målet med julepyntning er, at passagerne får en god oplevelse, som de deler med venner og familie. 12 julepyntede busser kører i december rundt i Syd- og Sønderjylland.

 

Kontakt for flere oplysninger

Afdelingschef i Kunde & Marked, Jette Lauridsen, Sydtrafik, tlf.  23 71 02 50, jla@sydtrafik.dk

 

 

Tilbage
Produceret af Sydtrafik