Sydtrafik – vi kører for dig

 

Personalepolitik

Sydtrafik vil være en attraktiv og spændende arbejdsplads. Vi vil bruge både hjernen og hjertet til at opbygge og fastholde et godt og rummeligt arbejdsmiljø med plads til forskellighed og størst mulig menneskelig og faglig trivsel.

 

Det skal være fagligt inspirerende at arbejde i Sydtrafik. Vi vil kunne fastholde og tiltrække dygtige, kreative og engagerede medarbejdere, og give dem optimale betingelser for at arbejde nyskabende, målrettet og effektivt.

 

Vi vil ruste og opmuntre hinanden til at møde nye faglige udfordringer og søge de bedst mulige løsninger på trafikselskabets opgaver.

 

Sydtrafiks medarbejdere har den nødvendige uddannelse og viden, og Sydtrafik tilbyder og forventer fortsat personlig og faglig udvikling.

 

Vi har en flad struktur og korte beslutningsveje. Vi inddrager medarbejderne i beslutningerne, og alle har god mulighed for at præge udviklingen og selv tilrettelægge deres arbejde. Vi lægger vægt på en uformel og uhøjtidelig omgangstone, og hele organisationen er præget af samarbejde på kryds og tværs. Vi kender hinanden og kan derfor supplere og komplementere hinanden, uanset hvor i organisationen vi er placeret.

 

Derfor har vi

Produceret af Sydtrafik