Print denne side

21. august 2019

Nu sender Rejseplanen dig direkte til billetten

Som noget nyt er Sydtrafiks Mobilbillet app’en nu integreret med Rejseplanen app, så man kan søge en busrejse hos Rejseplanen og blive sendt direkte til billetkøbet. Det er dermed blevet mere enkelt at få billet til busturen. 

 

Helt konkret betyder integrationen, at du ikke længere først skal søge på Rejseplanen for at finde din rejse, for derefter at skulle søge samme rejse frem i Sydtrafiks app for at købe billetten. Det er endnu et skridt på vejen mod at gøre Rejseplanen til det naturlige udgangspunkt for en rejse med alle de kollektive mobilitetsformer. 

 

Integrationen virker, når begge app’s er installeret på smartphonen, og det virker også andre steder i Danmark. Rejseplanen skifter automatisk til den relevante app i forhold til rejsen, man har fremsøgt. I Sydtrafiks område 

 

”Rejseplanen er vores fælles informations-app, og den skal blive det naturlige udgangspunkt for alle brugere af den kollektive trafik – og det her er et godt skridt på vejen,” siger Lars Berg, adm. direktør for Sydtrafik. ”Vi er efterhånden vant til at kunne ordne alt på telefonen, og det er lige blevet endnu lettere.” 

 

Rejseplanen og Rejsekortet A/S er et samarbejde mellem de danske trafikselskaber, og er et aktieselskab ejet af trafikselskaberne.

 

Tilbage
Produceret af Sydtrafik